bio

El món de la paraula m’envolta inevitablement cada dia, i ho dic amb un somriure enorme a la cara. Però curiosament em vaig llicenciar fa uns 10 anys en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona, ciutat on he viscut durant 15 anys. Ara resideixo a Corçà, poble baixempordanenc suau i amable, molt a prop de les Gavarres i del mar.

Soc cofundador de l’Associació cultural Kerunta i membre dels grups poètics: La Companyia (poesia i dansa), Kerunta Poetry (polipoesia) i Teories de la Inspiració (polipoesia audiovisual).

Imparteixo tallers per adults de poesia, rapsòdia, escriptura creativa i poetry slam. He creat i dirigeixo el projecte de taller per a joves de poesia creativa i rapsòdia que actuament està present en 4 instituts de Girona. A part també dirigeixo el taller Poesia i rapsòdia pel medi ambient per la Diputació de Barcelona.

He programat les Nits ESLIM al teatre del CC Sant Narcís de Girona entre el 2013 – 2019, i programo esdeveniments culturals de forma esporàdica en bars, biblioteques o centres culturals.

Soc editor en Edicions Tremendes conjuntament amb la Laia Claver i en Sesc Pla.

He participat en incomptables recitals en molts racons de Catalunya, com també a Madrid, Teruel, Bilbao, Zaragoza o Jaen.
La meva poesia s’alimenta de l’spoken word i del poetry slam, del qual soc el guanyador de la 4a edició de l’Slam Girona.
Opmeit és el títol del meu primer poemari.

Segueix-me en les xarxes per saber encara més de mi.