bio

El món de la paraula és el que m’envolta i desitjo que continuï així en el futur. Però curiosament em vaig llicenciar fa uns 10 anys en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona, ciutat on he viscut durant 15 anys. Ara visc a Corçà, al Baix Empordà.
Actualment no puc viure sense la poesia, la rapsòdia i l’escena.
Sóc cofundador de l’Associació cultural Kerunta i membre dels grups poètics: La Companyia (poesia i dansa), Kerunta Poetry (polipoesia) i Teories de la Inspiració (polipoesia audiovisual).

Imparteixo tallers per adults de poesia, rapsòdia, escriptura creativa i poetry slam. He creat i dirigeixo el projecte de taller per a joves de poesia creativa i rapsòdia que actuament està present en 4 instituts de Girona.

Programo les Nits ESLIM al teatre del CC Sant Narcís de Girona i programo esdeveniments culturals de forma esporàdica en bars, biblioteques o centres culturals.

Soc editor en Edicions Tremendes conjuntament amb la Laia Claver, Sesc Pla i la Clara Gispert.

He participat en incomptables recitals en molts racons de Catalunya, com també a Madrid, Teruel, Bilbao, Zaragoza o Jaen.
La meva poesia s’alimenta de l’spoken word i del poetry slam, del qual soc el guanyador de la 4a edició de l’Slam Girona.
Opmeit és el títol del meu primer poemari.

Segueix-me en les xarxes per saber encara més de mi.