Publicat el Deixa un comentari

Poesia creativa i polipoesia a Terrassa

No m’ho vaig pensar ni un segon quan fa uns mesos des de l’Escola de Literatura de Terrassa em van proposar impartir un taller per a joves de diferents Esplais de Terrassa.
Havia de pensar en un taller que pogués recollir la diversitat d’edats (entre 13-17) i de persones; algunes d’elles venides feia poc d’altres llocs del món, o algunes d’elles amb diversitat funcional i sensorial.
I em vaig preguntar: “i si fem poesia creativa i polipoesia?” I em vaig contestar: “sí, crec que podria encaixar bé per una banda crear de forma individual per després explorar la rapsòdia de forma col·lectiva.”

Previous
Next

Era el primer any que l’Escola de Literatura de Terrassa organitzava aquests tallers per a joves d’Esplais a l’estiu. Han sigut dues setmanes de crear, d’escriure i recitar poesia amb els joves de l’Esplai Ca N’Anglada i de l’Esplai Tu Tries. Ha sigut una gran experiència!
Espero que ens retrobem ben aviat!

Publicat el Deixa un comentari

Luciferina 2022 part #1

Aquesta primera part del 2022 he presentat el poemari Luciferina a diversos indrets del territori: a La Barraca de la Vall del Llémena, al Casal La Prospe de Barcelona, a Les Nits del Coro a Sarrià de Ter, a la Fira d’Ares a Ares del Maestrat i al Festival Acosutic Vell de Girona.
A gairebé totes les presentacions m’hi ha acompanyat l’equipazo format pel Ivan OG (baix, efectes i veu) i la Coral Ríos (veu).

Previous
Next

Presentar alguna proposta a La Barraca és com estar a casa. L’ambient sempre és proper i agradable, i la Glòria és una amfitriona como la copa de un pino. L’Ivan OG m’hi va acompanyar per crear les atmosferes evolutives, de reflexió i crítiques de les passes de la Lucy.

Previous
Next

Era el segon cop que participava al Festival Acoustic Vell de Girona. I aquesta vegada, per presentar el darrer poemari, hi anava sol. Recordo que l’anterior cop, vaig presentar Opmeit i m’hi van acompanyar la Coral Ríos, la Cèlia J. i el Javier Gras.

Previous
Next

El dia de la presentació de Luciferina a Barcelona estava apuntat i repuntat a la meva agenda. Era un dia especial, actuar a Barcelona sempre és especial. Vam presentar el poemari al Casal La Prospe, un lloc preparadíssim per rebre presentacions escèniques i amb un equipàs tècnic dels millors que m’hi he trobat. Un 10! Ah, i el bolo va anar fantàsticament bé, el vam gaudir moltíssim, i crec que el públic també 🙂

A la Fira d’Ares vaig obrir les presentacions que van tenir lloc a la mateixa fira just després del dinar. Amb 10 minutets vaig explicar en què consistia el poemari i vaig llegir alguns textos representatitius de cada una de les parts.

El darrer lloc en presentar Luciferina va ser a Les Nits del Coro de Sarrià de Ter. Feia molt de temps que teníem ganes d’anar-hi i gaudir d’aquest magnífic espai preparat per presentacions escèniques.

Estigues al cas de les xarxes socials per noves presentacions de Luciferina. De moment ja tinc una data tancada, ja la pots agendar: dijous 29 de setembre a les 19.30 h a La Muriel (Barcelona).

Publicat el Deixa un comentari

Taller d’escriptura a la biblioteca de Palamós

Aquest 2022 he estrenat taller!! Mai havia impartit un taller a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós. Em van proposar continuar el taller d’escriptura que ja s’havia fet un temps enrere a la biblioteca.
De febrer a juny hem treballat dos blocs: la veu narrativa i el diàleg. Als darrers minuts de cada sessió he preparat algunes activitats d’escriptura creativa que ens servissin per desconnectar. 
He gaudit d’un grup fantàstic: amb moltes ganes d’escriure, amb una creativitat brutal i amb unes idees genials.

A l’octubre continuarem, amb el bloc de narrativa breu. Si t’hi vols apuntar contacte amb la Biblioteca de Palamós (972 60 07 08).

Previous
Next