Publicat el Deixa un comentari

Poesia creativa i polipoesia a Terrassa

No m’ho vaig pensar ni un segon quan fa uns mesos des de l’Escola de Literatura de Terrassa em van proposar impartir un taller per a joves de diferents Esplais de Terrassa.
Havia de pensar en un taller que pogués recollir la diversitat d’edats (entre 13-17) i de persones; algunes d’elles venides feia poc d’altres llocs del món, o algunes d’elles amb diversitat funcional i sensorial.
I em vaig preguntar: “i si fem poesia creativa i polipoesia?” I em vaig contestar: “sí, crec que podria encaixar bé per una banda crear de forma individual per després explorar la rapsòdia de forma col·lectiva.”

Previous
Next

Era el primer any que l’Escola de Literatura de Terrassa organitzava aquests tallers per a joves d’Esplais a l’estiu. Han sigut dues setmanes de crear, d’escriure i recitar poesia amb els joves de l’Esplai Ca N’Anglada i de l’Esplai Tu Tries. Ha sigut una gran experiència!
Espero que ens retrobem ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *