ramon bartrina

LUCIFERINA

És el nou poemari, acabat de sortir del forn! Ja el pots adquirir clicant la imatge!

Luciferina
1.compost químic que s’utilitza per a l’obtenció de llum en éssers bioluminescents [com en les cuques de llum]


El meu nou poemari és el camí des d’un inici primordial fins als nostres dies de
Lucy, l’australopithecus descoberta a Etiòpia datada en més de 3 milions d’anys. I aquí no està sola, l’acompanyen en un diàleg poètic les pedres, protectores dels seus passos; i una veu en off que descriu el que envolta a la protagonista. Qui i com serà Lucy al final de l’espectacle?

 

Pots escoltar el programa Todos somos sospechosos de Radio 3 on l’Ale Oseguera descriu de forma extraordinària el camí de la Lucy a través del poemari i de la història.

Ja pots acompanyar el teu llibre de Luciferina amb aquestes fantàstiques làmines creades per la il·lustradora Nirvana Jiménez i realitzades amb la tècnica de risografia.
Envia un correu a info@ramonbartrina.com per aconseguir la làmina blava [necesitaré ordenar toda la luz] o la làmina vermella [los sueños vuelan entre el polen].

Hola, estàs dins el web del Ramon Bartrina. Sí, aquest soc jo! 😃
Vaig estudiar Ciències Ambientals a la Universitat de Girona, però ja fa anys que em dedico al món de la paraula. Va ser a l’institut quan vaig començar a escriure poesia, contes i narrativa. Incomptables recitals, escenaris i propostes escèniques van fer preguntar-me si tot allò que anava aprenent li serviria a algú.
Formar part de l’editorial Edicions Tremendes i publicar el meu primer llibre de poesia ha estat i està sent un aprenentatge dia a dia.
Si creus que alguna cosa d’aquesta presentació et pot servir, no dubtis en continuar navegant pel meu web.  
I si vols saber més de mi, fes un cop d’ull a la meva bio.