tallers per joves

Poesia escènica als instituts

El taller de poesia escènica és un projecte personal amb col·laboració d’Edicions Tremendes. El taller està adreçat a alumnes d’ESO i Batxillerat. L’alumnat desenvolupa la creativitat, la motivació a compartir les seves creacions, l’expressió en públic dels seus sentiments i vèncer la por escènica per millorar l’autoconfiança, la dicció, la presència i l’expressió corporal.

El taller de poesia creativa pot acabar amb un poetry slam que donarà l’oportunitat als joves a participar en una trobada literària oral en format competició.

Llegeix a sota l’entrevista realitzada pel mitjà digital Surt de Casa a la Karen Font, ex-alumna de l’IES Carles Rahola. La Karen ens parla del taller de poesia creativa i de la poesia a les aules.

Si vols saber en quins instituts s’ha impartit el taller de poesia creativa i rapsòdia clicka aquí.

Ecopoesia

És possible connectar medi ambient i art a través de la poesia? Sí.
La poesia és una eina que serveix per expressar aquells sentiments que un porta dins, com també per sensibilitzar-se amb tot allò que ens envolta i les sensacions que ens provoca.
Els pobles i ciutats, i els espais que els rodegen poden ser font d’inspiració per a aproximar-nos al medi ambient a través de les paraules.

A través d’aquest taller l’alumnat establirà una relació sensorial entre la consciència ambiental i la creativitat.
El taller està adreçat a alumnes de primària, ESO i Batxillerat.

//Si vols saber més contacta amb mi//