tallers per joves

Poesia als Instituts

El taller de poesia creativa i rapsòdia és un projecte personal amb col·laboració d’Edicions Tremendes. El taller està adreçat a alumnes d’ESO i Batxillerat. Els alumnes desenvolupen la creativitat, la motivació a compartir les seves creacions, l’expressió en públic dels seus sentiments i vèncer la por escènica per millorar l’autoconfiança, la dicció, la presència i l’expressió corporal.

El taller de poesia creativa acaba amb un poetry slam que donarà l’oportunitat als joves a participar en una trobada literària en format competició.

Si vols portar al teu centre el taller de poesia creativa i rapsòdia contacta amb mi.

Llegeix a sota l’entrevista realitzada pel mitjà digital Surt de Casa a la Karen Font, ex-alumna de l’IES Carles Rahola. La Karen ens parla del taller de poesia creativa i de la poesia a les aules.

Si vols saber en quins instituts s’ha impartit el taller de poesia creativa i rapsòdia clicka aquí.

Poesia escènica i rapsòdia

Aquest taller està destinat a joves entre 13-18 anys. L’objectiu final del taller és la creació d’una companyia poètica.
En el taller es redactaran poemes i es transformaran per a ser interpretats.
S’aprendran tècniques diferents de rapsòdia i posada en escena i es prepararà un espectacle poètic per finalitzar el taller que tindrà lloc al claustre del Centre Cultural La Mercè el dimecrs 6 de juliol.

Per més informació contacta amb mi